Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@10:23:26 GMT

خواص دارويي گياه بابونه

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۹۴۲۰۱

خواص دارويي گياه بابونه

خبرگزاري آريا - مجله سرآشپز: بابونه خاصيت ضدالتهابي دارد و براي آرامش اعصاب بسيار مفيد است. دم نوش اين گياه از ديابت جلوگيري مي کند و قند خون را تنظيم و کاهش مي دهد؛ بنابراين براي بيماران ديابتي پيشنهاد مي شود.

دم نوش بابونه
مصرف روزانه دم نوش بابونه در پيشگيري از اختلالات ناشي از ديابت نوع دو مانند کاهش قدرت بينايي، نارسايي هاي عصبي و کليوي بسيار موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقيقات نشان مي دهد که مصرف اين گياه ميزان سطح قند خون را در بيماران ديابتي تا 25 درصد کاهش مي دهد. همچنين عصاره گياه بابونه، فعاليت آنزيمي افزايش اختلالات ناشي از ديابت را متوقف و سطح قند خون را کاهش مي دهد.
روش تهيه دم نوش بابونه: مقداري از اين گياه را درون ليوان دم نوش (يا قوري) بريزيد و با مقداري آب بشوييد. سپس روي آن مقداري آب جوش بريزيد و به مدت 5 دقيقه روي بخار غيرمستقيم آب جوش بگذاريد.
روغن بابونه: براي سردردهاي شديد، ميگرن يا سردردهاي جزيي روزانه، رفع خارش پوست و تسکين دردهاي گوارشي توصيه مي شود.
روش استفاده
براِي تسکين خارش پوست: 10 قطره از روغن بابونه را با 10 قطره روغن گياهي شمعداني معطر و 10 ميلي ليتر روغن حمام يا روغن زيتون مخلوط کرده و به آب وان اضافه کنيد و 20 دقيقه در آن بخوابيد.
براي دردهاي گوارشي: 2 قطره از روغن بابونه را با 5 قطره روغن بادام شيرين مخلوط کرده و روزانه سه مرتبه روي شکم را با آن ماساژ دهيد.
براي تسکين سردرد: يک قطره روغن گياهي نعنا فلفلي و يک قطره روغن گياهي بابونه را با هم مخلوط کنيد. سپس روي پيشاني و گيجگاه زده و به آرامي ماساژ دهيد.
هشدار: استفاده اژ روغن بابونه براي زنان باردار و کودکان توصيه نمي شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۴۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب

به گزارش خبرآنلاین از بهداشت نیوز، مصرف کرفس به مقابله با التهابات بدن کمک می‌کند و در بهبود گوارش و کنترل وزن نیز نقش دارد. کرفس را می‌توان علاوه بر افزودن به انواع غذاها در ترکیب سالاد نیز استفاده کرد. در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این سبزی خواهیم پرداخت که به ترتیب عبارتند از:

۱. خوراکی با خاصیت ضدانعقادی

کرفس منبع غنی از ویتامینK محسوب می‌شود که این ویتامین نقش اساسی در انعقاد خون دارد. یک پیمانه کرفس خرد شده می‌تواند ۳۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند.

۲. محافظت از قلب

کرفس جزء سبزیجاتی است که از سلامت قلب و عروق محافظت می‌کند. این تاثیر به‌دلیل تنظیم فشار خون است که ناشی از مقدار فراوان پتاسیم خواهد بود. خوردن کرفس همچنین سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد زیرا فیبرهای آن در دفع کلسترول از روده‌ها تاثیر دارند و مانع از ورود کلسترول به خون می‌شوند.

۳. ضدالتهاب طبیعی

آنتی‌اکسیدان‌های کرفس در کاهش التهابات بدن نقش دارند. از همین‌رو، توصیه می‌شود برای بهبود التهابات ناشی از نقرس و آرتریت حتما کرفس در رژیم غذایی گنجانده شود. به‌علاوه، فلاونوئیدهای موجود در کرفس از عضلات و بافت‌های همبند محافظت و آنها را تقویت می‌کنند.

۴. بهبود عملکرد گوارش

از گذشته‌های دور مردم از خواص کرفس برای مقابله با اسیدیته معده استفاده می‌کردند. در واقع، کرفس تاثیرات بسیاری برای سیستم گوارش دارد که از جمله می‌توان به بهبود یبوست تحت‌تاثیر فیبرهای فراوان اشاره کرد. خوردن کرفس ترشح بزاق و شیره گوارشی را تحریک کرده و عملکرد گوارش را در افرادی که هضم آهسته دارند یا بی‌اشتها هستند، تسهیل می‌کند. همچنین، به نظر می‌رسد کرفس مخاط معده را تقویت و از بروز زخم‌های گوارشی پیشگیری می‌کند.

۵. سرشار از ویتامین‌های C و فولات

کرفس یکی از بهترین منابع ویتامینC محسوب می‌شود. این ویتامین تاثیر آنتی‌اکسیدانی قوی دارد و جذب آهن همچنین سنتز کلاژن و تقویت عملکرد ایمنی بدن را تسهیل می‌کند. یکی دیگر از ویتامین‌هایی که به مقدار فراوان در کرفس وجود دارد، ویتامینB۹ یا فولات است که برای خانم‌های باردار طی سه ماه نخست بارداری ضروری است تا از بروز ناهنجاری‌های عصبی جنین جلوگیری شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902515

دیگر خبرها

  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • خواص روغن اسطوخودوس (فیلم)
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب