Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر داود بخشی، با اشاره به خواص دارویی گل بابونه، اظهار کرد: بابونه از گیاهانی است که در همه جای دنیا به طور وسیع و خودرو رشد می‌کند و همه با خواص بسیار زیاد آن آشنا هستند.

وی با بیان اینکه بابونه به واسطه گل‌های بسیار زیبا یک گل زینتی هم محسوب می‌شود، تصریح کرد: بابونه یک گیاه خوراکی است و در بهار تا اوایل تابستان گل دهی دارد و در شرایط مختلف آب و هوایی رشد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی گروه باغبانی دانشگاه گیلان، گل‌های بابونه را قابل برداشت در هر فصل سال دانست و عنوان کرد: بابونه به دو شکل لوله‌ای و زبانه‌ای برداشت می‌شود و زمان برداشت آن به خاطر نوع خواص و ترکیبات دارویی آن متفاوت است.

این متخصص گیاهان دارویی ادامه داد: برای برداشت بابونه، گل را به صورت کامل از گیاه جدا می‌کنند که مناسب برای دم کردنی است و عمده خواص آن در دو بخش اصلی تشکیل دهنده گل وجود دارد.

بخشی، خواص دارویی گل بابونه را شناخته شده دانست و عنوان کرد: بابونه با نام «داروخانه گیاهی» مشهور است، زیرا این گل برای سیستم عصبی و دستگاه گوارش و دستگاه کلیوی و دفع ادرار و پوست و مو و... مناسب است و می‌تواند برای بر هم کنش و همکاری اندام‌های داخلی بدن مفید باشد.

وی گل بابونه را یکی از معجزات طبیعت دانست و اضافه کرد: بابونه برای هر بخش بدن ترکیبات مفید و موثر دارد و شکل اصلی مصرف آن مانند سایر گیاهان دارویی یه صورت دم کردنی است؛ البته بابونه به صورت خالص و تنها و هم در ترکیب با سایر گیاهان قابل مصرف است.

عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان، با بیان اینکه برای بهره مندی از خواص بابونه می‌توان از شکل‌های دیگر آن استفاده کرد، گفت: شکل‌های مختلف بابونه دارای طیف وسیعی از خواص است و گل‌های خشک بابونه، عرق بابونه و یا فرآورده‌های دارویی آن در دسترس است.

وی یکی از کاربرد‌های اصلی بابونه را کاهش التهاب پوست دانست و متذکر شد: مالیدن عصاره بابونه به پوست که از دم کردن این گل در آب به دست می‌آید، بسار مفید است. مصرف دم کردنی بابونه نیز به بدن آرامش می‌بخشد.


منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گل بابونه گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۸۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!